ÉLETED ESEMÉNYEI MEGÉRDEMLIK AZ ÜNNEPLÉST!

Tortarendelés

Tortáimat természetes, prémium anyagokból készítem, főzött, és könnyű tejszínes alapú krémekkel. Választhat az eddig elkészített tortáinkból is, amelyeket átalakíthatunk az Ön elképzelésére! Teljesen új torta kreációra vágyik? Kérjen árajánlatot! Esküvői torta, céges torták, nagyobb torta-projektek esetén kérjen személyes találkozóra időpontot, ahol megtervezzük álom tortáját az ízeken, formákon át, a színeken keresztül a feliratokig!

A megrendelés leadása előtt válasszon tortatípust és ízvilágot a Torták és ízek menüpontban, vagy írja le egyedi elképzeléseit illetve tájékozódjon az Árak, fizetés, szállítás menüpontban leírtakról.

Tortarendeléshez töltse ki az alábbi űrlapot! Ajánlatkérésére 24 órán belül válaszolunk!

Olvassa el figyelmesen az alábbi tájékoztatót, hogy minden fontos információról tudomást szerezzen!

  • A tortáinkat csak egyedi rendelésre készítjük!
  • A torta árát mérete, és a kiválasztott díszítési technika határozza meg. Mivel minden torta egyedi kivitelezésű, egyedi árfekvésűek a termékek is! Tortaműhelyünk bármely megrendelés esetén az egyedi ármegállapítás jogát fenntartja.
  • Van lehetőség cukor, glutén, és laktóz mentes torták rendelésére is, amikhez egyedi árajánlatkérés szükséges! Mindenképp tüntessék fel a megrendelőlapon!
  • Telefonos rendelést műhelyünk nem fogad be, rendelésre kérjük használja a fenti űrlapot! Hétfőtől szombatig 9-19 között telefonon készséggel állunk tájékoztatás szintjén rendelkezésére a +36-20/263-7520-as telefonszámon.

FONTOS! Időben jelezze megrendelését, minimum 2 héttel az alkalom előtt! Megértését köszönjük!

A megrendelés visszaigazolása

A megrendelésről a vevő e-mailben visszaigazolást kap.  Az egyedi torta pontos árával kapcsolatban 24 órán belül visszajelzünk Önnek! Tortaműhelyünk csak abban az esetben tekinti a megrendelést véglegesnek, ha az ajánlatkérő  e-mail levélben visszaigazolva elfogadja árajánlatunkat. Az ajánlat elfogadásával közöttünk Távol levők között létrejött szerződéskötés történik, melyek szabályozását a  fogyasztó, és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelt szabályozza. Amennyiben nem érkezik válasz a küldött árajánlatra, nem jön létre közöttünk szerződés, így a megrendelést nem tudjuk véglegesnek tekinteni. Telefonon leadott megrendelést nem áll módunkban elfogadottnak tekinteni. A rendelés megtörténtét, amennyiben cégünknél semmilyen írásos nyomát annak nem találjuk, minden esetben a vásárlónak a kötelessége bizonyítani.

A megrendelés adatait minőségbiztosítási okokból tároljuk. Az űrlapban szereplő kötelező személyes adatok megadása nélkül nem vehető igénybe a tortarendelés!

Rendelés módosítása

A rendelés e-mailen vagy telefonon módosítható legkésőbb 72 órával az átvétel időpontját megelőzően. Kivételt képeznek a egyedileg készített figurákkal díszített torták, melyek elkészítése akár több napot is igénybe vehet. Az ilyen típusú figurák esetében történő módosítást az átvétel előtt 5 nappal szükséges jelezni. Amíg a visszaigazolás nem érkezik a kért módosítás elfogadásáról addig az nem tekinthető véglegesnek. 

Rendelés lemondása

A megrendelés lemondására e-mail levélben valamint telefonon van lehetőség, legkésőbb 72 órával az átvétel időpontja előtt. Ebben az esetben a rendelést töröljük a rendszerünkből és a fizetett előleg, valamint ha már rendezve lett a torta teljes ellenértéke, az visszajuttatásra kerül megrendelő részére. Amennyiben Megrendelő vásárlási szándékától kevesebb, mint 72 órán belül kíván lemondani, tekintettel arra, hogy az általunk készített cukrászati termékek a romlandó, vagy minőségét rövid ideig megőrző termékek a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelt 29§ d.) bekezdése alapján fogyasztó nem gyakorolhatja az elállás jogát.

A ajánlat elfogadásával, visszaigazolásával a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a Cake Design Kft.(1112 Budapest, Irhás köz 6., asz: 25199372-2-43 cgj.: 0109205589, bank: 10918001-00000081-83400000, kapcsolattartó: Kadi Fatiha, tel: 0620.263.75.20) mint Szolgáltató, valamint a Megrendelő, mint Vevő között.

Az árajánlat visszaigazolásával megrendelő nyilatkozik, hogy a Cake Design Kft. honlapján a Általános Szerződési Feltételekben menüpontban foglaltakat elolvasta, az abban foglaltakat tudomásul vette és mint Távszerződést elfogadta.