VÁLJ PROFIVÁ!

Megmutatom, hogy tudsz gyönyörű művészi festményeket varázsolni tortáidra. A csodás színek világát ismerheted meg a tanfolyam során. Kifinomult festményeket alkotunk cukor bevonatra, hogy a tanuló érezze, milyen azon a felületen dolgozni. Szükséges az arányérzék, a jó kézügyesség ennél a technikánál.

 

Bővebben

Ez egy napos intenzív kurzus egy két emeletes dísztorta megalkotásáról szól. 2D-s és 3D-s díszítésekkel. A tanfolyam során megtanuljuk a különböző technikák összefésülését, hogy ízléses és mutatós PopUp! tortákat tudjunk készíteni. A tanfolyam igényel előképzettséget, de várjuk szeretettel a hobby cukrászokat is.

Bővebben

Egy fantasztikus, összetett művészeti ágazat, amely Magyarországon gyermekcipőben jár. Élethű pontossággal képesek vagyunk cukormasszából visszaadni az adott mese figurát, vagy más egyéb karaktert. A tanfolyamok során mindig van egy adott téma, amin dolgozunk, ez a reklámplakátokon világosan fel van tüntetve. Megtanulunk formázni, összerakni, megfesteni a testet, az adott minta alapján. Mindig a levegőn száradó cukormasszával dolgozunk. Hátrány a hosszú köröm! Sokat segít, ha arányérzékkel és képzőművészeti tanulmányokkal rendelkezik az ember, de természetesen a kezdő kezeknek is biztosított a hely ezen a tanfolyamon.

Bővebben